The Champions van tekenaar Gürsel

Champions van tekenaar Gürsel.

The Champions van tekenaar Gürsel.

Striptekenaar van Gürsel heeft de stripboeken reeks getekend met korte hilarische verhaaltjes. In de strips worden korte hilarisch verhaaltjes verteld door middel van tekeningen en tekst. Het gaat over de gebeurtenissen die op en rondom het voetbalveld plaatsvinden. De Champions van tekenaar Gürsel zijn een enorm succes. Het zijn vaak paginagrote verhaaltjes waarin humoristische gebeurtenissen op een onmogelijke leuke manier worden afgebeeld. De verhalen gaan over conflicten met trainers, scheidsrechters, de tegenstander en de voetballers uit eigen team. Alles wordt in de strips overdreven uitgebeeld waardoor het echt hilarisch wordt. De Champions van tekenaar Gürsel zijn bijzonder in trek bij mannen en ook vrouwen die van voetbal en strips houden.

Op de hoogte blijven van nieuwe uitgaven.

Omdat je als een liefhebber van het lezen van strips en daarnaast ook een voetbalfan bent, lees je graag de Champions van tekenaar Gürsel. Hij weet zeer realistisch en overdreven weer te geven wat er in en rondom het voetbalveld gebeurt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe uitgaven en nieuwtjes uit de voetbalwereld dan is het verstandig om je in te schrijven voor de gratis nieuwsbrief.

Het kopen van de Champions van tekenaar Gürsel.

Wanneer je een nieuwe uitgave wil kopen, is dat vrij eenvoudig. Je kunt daarvoor naar de website gaan van TheChampions.nl. Je ziet daar de strips die je kunt bestellen. Ga je op vakantie dan kun je ook één of meerdere vakantieboeken bestellen. Zodra je de strip ziet die je wil hebben, kun je hem in de winkelmand plaatsen. Wanneer je dat gedaan hebt, kun je het geldbedrag overmaken. Je kunt eenvoudig en veilig betalen met IDEAL of met Bancontact. Zodra je het geldbedrag hebt overgemaakt, zullen ze, als het geldbedrag ontvangen is, de strip toesturen. Wanneer je de strip voor 16.00 uur koopt, wordt het de andere dag bij je thuis afgeleverd. Dat kan allemaal zo snel gebeuren, omdat er vanuit een eigen grote voorraad wordt geleverd. De Champions van tekenaar Gürsel zullen je veel plezier bezorgen.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar The Champions stripboeken en wil je ze allemaal bekijken? Klik hier!