Het Champions magazine

Het Champions magazine.

Het Champions magazine.

Ook het Champions magazine is een stripboek met korte verhalen dat vol staat met droge en grappige voetbalhumor. Omdat het magazine een kleinere en dunnere uitgave is dan een normaal stripboek ligt het heerlijk in de hand en kan daardoor ook lekker gelezen worden. Wanneer je bijvoorbeeld een treinreis gaat maken kan het Champions magazine een uitkomst zijn om je verloren tijd op een aangename manier door te brengen. Het Champions magazine is de ultieme voetbal strip voor iedere voetbal en soccer liefhebber. Het zijn stripboeken voor jong en oud.

Strips zijn niet leeftijd gebonden.

Het Champions magazine staat vol met grappige verhalen over de voetbal. De korte verhalen zijn zeer grappig en bevatten vooral droge en flauwe humor. In principe zijn het mannen strips, maar omdat er steeds meer vrouwen van voetbal zijn gaan houden, worden zo ook door vrouwen gelezen. Ook zij zullen als voetballiefhebbers de komische Champions magazines over voetbal lezen. Het is een fijn magazine wanneer je ongedwongen je gedachten wil laten verzinken in de verhalen. Alleen al het zien van de tekeningen kunnen je plezier bezorgen.

Het bestellen van het Champions magazine

Ga voor het plaatsen van een bestelling naar de website TheChampions.nl. Je ziet alleen maar nieuwe strips op de website. Er worden geen tweedehands strips verkocht. Het is eenvoudig om een stripboek te bestellen. Wanneer je op de website TheChampions.nl een stripboek wil bestellen, kun je veilig afrekenen met IDEAL of met Bancontact. Zodra de betaling ontvangen wordt, en dat gaat bijna gelijktijdig, wordt het stripboek direct naar je opgestuurd. Omdat er uit een eigen voorraad wordt geleverd heb je, wanneer je de bestelling voor 16.00 uur plaatst en koopt, de andere dag in huis. Makkelijker kan het niet gemaakt worden. Bestellingen boven de € 75 worden zonder verzendkosten opgestuurd.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar The Champions stripboeken en wil je ze allemaal bekijken? Klik hier!