De nostalgie komt bij iedereen naar boven bij het horen van de naam Suske en Wiske. Iedereen heeft ze een keer gelezen. Op school, op het strand of bij oma en opa thuis. Het is nog steeds een cultuur die leeft in Nederland en België. Wij van TheChampions.nl willen onze bezoekers de beste strips aanbieden van Suske en Wiske. Wij hebben een grote voorraad van verschillende Suske en Wiske stripboeken, beeldjes, hardcovers, spaarpotten en collector’s items. Al onze producten worden uit voorraad geleverd waardoor wij onze bezoekers de beste kwaliteit en service kunnen én willen leveren.

De hoofdrolspelers, Suske en Wiske.

Suske en Wiske zijn de hoofdpersonen in de bekende strip. Wiske is een koppig en nieuwsgierig meisje, door haar grappige eigenschappen komt ze vaak in de problemen. De hoofdrolspeelster zit al in de eerste boeken en strips sinds 1945! Suske de andere hoofdrolspeler komt nog niet voor in deze serie, daardoor was de strip eerst Rikki en Wiske genoemd. Rikki is het broertje van Wiske.

Suske is de andere bekende hoofdrolspeler. Iedereen kent hem wel en bij vele lezers toch wel de favoriet van de strip. Suske wordt in de eerste serie boeken geïntroduceerd. Tante Sidonia en Wiske ontdekken Sukse op het eiland Amoras. Suske en de andere creëren een mooie band samen en vertrekken naar België.

De schrijver en tekenaar.

De bekende schrijver en tekenaar van de strips is Willy Vandersteen. Geboren en getogen in België, in 1913. Zijn werk ontstond in 1945 met het tekenen van zijn stripfiguren. Het eerste verhaal die Vandersteen in de realiteit had gebracht was ‘De avondturen van Rikki en Wiske’. Daarna werd de strip omgegooid naar Suske en Wiske wat een groot succes bleek te zijn! In het derde verhaal van de schrijver en tekenaar kwam stripheld Lambik erbij. Later toen het verhaal zich vorderde werden de andere populaire stripfiguren geïntroduceerd.

Vandaag de dag zijn er nog steeds vele liefhebbers van de strips. Daarom is TheChampions.nl deze webshop begonnen om al die liefhebbers te voorzien van hun favoriete stripfiguren. Neem een kijkje in onze webshop en zie wat moois wij voor u op voorraad hebben!