The Champions stripboek kopen?

The Champions stripboeken kopen?

The Champions stripboek kopen?

Als je van voetbal houdt en graag strips leest, kun je TheChampions lezen. Een Champions stripboek staat vol met korte verhalen en droge/grappige voetbalhumor (mannen humor). Er zijn veel mannen die om de flauwe grappen een Champions stripboek kopen. De stripboeken die regelmatig uitkomen, zullen ze zeker ook willen hebben. In de strips staan veel korte verhalen waarbij ook de tekeningen in het oog springen. Het zijn niet alleen de teksten die het doen het is het verband dat wordt aangebracht. Wanneer je van strips houdt en er eenmaal een gelezen hebt, word je een liefhebber van TheChampions.

Veel grappen over voetbal.

Voetbal is een uitstekende sport om er grappen over te maken zonder dat er op de man wordt gespeeld. Er staan altijd twee elftallen in het veld, een scheidsrechter en twee grensrechters. Tegenwoordig is ook de VAR een discussiepunt geworden. Zoals verwacht is momenteel de videoscheidsrechter (VAR) een van de grootste discussiepunten geworden bij het voetbal. Er worden tegenwoordig meer penalty’s gegeven dan voor de VAR aanwezig was. Ook dit is belangrijk onderdeel om grappen over te maken net als over de scheidsrechter en grensrechters. Omdat er in TheChampions nooit op de man wordt gespeeld, kunnen de grappen gewoon gemaakt worden. Mannen en tegenwoordig ook veel vrouwen die de strips lezen vinden het een verrukkelijk stripboek.

Het The Champions stripboek kopen?

Een stripboek kopen is vrij eenvoudig. Je gaat daarvoor naar de website TheChampions.nl en je ziet de stripboeken afgebeeld. Wanneer je een Champions stripboek wil kopen, plaats je het in de winkelmand. Je kunt eenvoudig en veilig betalen met de betaalmethode van IDEAL of met Bancontact. Zodra het aankoopbedrag ontvangen is, en dat is vrij snel, zal het stripboek worden opgestuurd. Wanneer je het Champions stripboek voor 16.00 uur koopt, zal het de andere dag worden afgeleverd. Deze snelle service is mogelijk, omdat er vanuit een eigen grote voorraad wordt geleverd. Bij een bestelling boven de € 75 worden er geen verzendkosten gerekend.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar The Champions stripboeken en wil je ze allemaal bekijken? Klik hier!