The Champions stripboeken met voetbalhumor

The Champions Stripboeken

The Champions, stripboeken voor voetbalfans met de grappigste voetbalhumor!

Ben jij ook een groot voetbalfanaat, maar ook een liefhebber van strips en comics en ken jij The Champions nog niet? The Champions stripboeken met voetbalhumor is de oplossing! Dan gaat er een wereld voor je open als je je eerste exemplaar van The Champions zal lezen. Je zal compleet worden verrast door een mix van mannen humor, voetbalhumor en grappige avonturen. Geïnteresseerd geraakt? Bekijk dan snel de webshop van TheChampions.nl om te beginnen met het opbouwen van jouw unieke verzameling van The Champions stripboeken.

Wat voor soort strip is The Champions nu eigenlijk?

The Champions stripboeken zijn collectie van korte verhalen waarin situaties op en om het voetbalveld worden verteld en uitgebeeld. Het gaat puur en alleen om de humor en de grappige dingen die er gebeuren. Zoals je je kan voorstellen wordt er vooral gebruik gemaakt van flauwe en dorge mannen humor. Ben jij dus in een grappige bui en hou jij van korte stripverhalen, dan is The Champions strips of The Champions magazine echt iets voor jou.

Welke edities verkopen wij van TheChampions?

Het aanbod van ons strips is altijd afhankelijk van de vraag en wat wij kunnen krijgen en wat er nog op voorraad is. Op dit moment kan jij heel lang vooruit met alle stripboeken van The Champions. Mocht jouw verzameling al zeer groot zijn en kan jij bij ons geen nieuwe stripboeken vinden op de website, laat het ons dan weten en dan gaan wij voor je op zoek. Mocht jij juist af willen van je verzameling strips of ook van andere stripboeken, dan kan je ze via onze website aan ons verkopen. Je kunt hiervoor het beste even bellen of een mailtje sturen naar info@jmshops.nl

Betaalopties voor het bestellen van de stripboeken op een veilige manier

Als jij op stripboekenhandel.nl een strip wil kopen van The Champions dan kun je veilig afrekenen met IDEAL of met Bancontact als je uit België komt. Je hebt dus alleen maar internetbankieren nodig of Bancontact om je betaling te kunnen doen. Wij krijgen de betaling meteen binnen en sturen dan The Champions stripboeken meteen naar jou op. Makkelijker kan het niet worden, dus wacht niet langer, bezoek ons en bestel je stripboeken. Op werkdagen voor 16:00uur besteld, heb je jou stripboeken de volgende dag al in huis!

Bekijk snel alle Champions voetbasl strip in onze webshop, klik hier!