Voetbal humor kan bijzonder plezierig zijn

Voetbal humor

Voetbal humor kan bijzonder plezierig zijn.

Het is bij voorbaat de voetbal die zich uitstekend leent voor een dolletje. Voetbal humor is er in allerlei soorten en maten. Curieuze blunders kunnen als leedvermaak worden behandeld. Ook de kleedkamerhumor wordt in de voetbalwereld met de sport verbonden. Zolang het allemaal maar om flauwe grappen gaat is het goed. Het moet nooit op een persoon worden gespeeld want dan is het geen humor maar leedvermaak. Dat moet nu juist voorkomen worden. Hoe voetbalhumor moet zijn zie je in de stripboeken van TheChampions. Hier kun je best om lachen want de strips staan vol met flauwe droge grappen over de voetbal.

Voetbal humor moet leuk zijn.

Wanneer je TheChampions leest en de plaatjes bekijkt, zullen je lachspieren hun best kunnen doen. Het is zeker de moeite waard om deze strips in je bezit te hebben als je een voetbalfan bent en daarbij graag strips leest. Er wordt in de strips nooit iemand persoonlijk voor gek gezet en dat moet ook niet in een goed stripverhaal. TheChampions staan vol met leuke korte verhalen die je op de bank kunt lezen waarvan je gelukkiger wordt. Aarzel daarom niet om deze strips aan te schaffen. Je zult er veel plezier aan beleven en het is ook de moeite om ze te gaan verzamelen. Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je regelmatig bericht als er nieuws is of als er een nieuw stripboek uikomt.

De aankoop van TheChampions strips die vol staan met voetbal humor.

Wanneer je naar de website gaat van TheChampions.nl zie je de stripboeken die je kunt bestellen. Het bestellen gaat vrij eenvoudig. Je kunt je bestelling in de winkelmand plaatsen. Het voordeel daarbij is dat je gemakkelijk kunt afrekenen met de veilige betaalmethoden van IDEAL of met Bancontact. Zodra je betaling ontvangen is en dat gaat heel snel, wordt de bestelling opgestuurd. Omdat er vanuit een eigen grote voorraad wordt geleverd, zal de bestelling de andere dag thuis worden afgeleverd als je de bestelling voor 16.00 hebt gedaan.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar The Champions stripboeken en wil je ze allemaal bekijken? Klik hier!