Voetbal

Voetbal

Voetbal.

Voetbal is een populaire sport voor mannen, hoewel ook het vrouwenvoetbal erg in opkomst is. Sinds dat het Nederlandse Nationale elftal voor vrouwen het zo goed doen, neemt ook het aantal voetbalfans voor vrouwen toe. Toch gaan de grappen die over het voetbal worden gemaakt voornamelijk over het mannenvoetbal. Zowel de spelers als scheidsrechter en grensrechters komen daarbij vaak aan bod. Ook de doelverdediger wordt vaak onder de loep genomen. Dat is allemaal niet erg zolang de grappen over voetbal maar leuk en niet kwetsend zijn. Bij mannenvoetbal worden er regelmatig flauwe droge grappen gemaakt. Dat kun je wel zien als je strips van TheChampions leest. Je zult ervan genieten als je van voetbal en strips houdt.

Wie wordt vooral onder de loep genomen bij het bedenken van de grappen?

Wanneer je TheChampions strips leest, zie je dat er over het algemeen grappen worden gemaakt die niet over een persoon gaan, maar een algemeen karakter hebben. Dat is beter dan dat er een bepaald persoon voor de gek wordt gehouden. Het is erg genoeg dat er tv-programma’s zijn die openlijk spelers afkraken en daarbij gewoon de naam van de speler noemen. Soms toont men zelfs de foto op het scherm. Een speler kan daardoor gestrest raken. Het is niet erg dat zo’n speler beoordeeld wordt, maar je hoeft hem niet aan de schandpaal te nagelen. Daarom zijn de strips van TheChampions zo prettig om te lezen. Hierin wordt niemand beledigd, maar zijn de grappen algemeen.

Het kopen van TheChampions.

Wanneer je graag leuke strips leest die over voetbal gaan, kun je TheChampions bestellen. Ga dan naar de website van TheChampions.nl. Je kunt daar de strips uitzoeken die je wil hebben en in de winkelmand plaatsen. Je kunt de strips veilig betalen met IDEAL of met Bancontact. Omdat er vanuit een eigen grote voorraad wordt geleverd, heb je de strips, als je ze voor 16.00 uur besteld, de andere dag in huis. Wanneer je een bestelling boven de €75 plaatst, heb je geen verzendkosten.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar The Champions stripboeken en wil je ze allemaal bekijken? Klik hier!