Voetbalfans

Voetbalfans

Voetbalfans.

De echte voetbalfans, die ook graag stripboeken lezen, zullen zeker de stripboeken TheChampions van tekenaar Gürsel kennen. Het zijn prachte stripboeken die vol staan met korte anekdotes die op en rondom het voetbalveld plaatsvinden. De echte voetbalfans zullen de verhaaltjes kunnen waarderen, omdat de tekenaar van Gürsel nooit op de man speelt. Hij maakt zijn verhaaltjes allemaal zo dat het vol zit met flauwe humor en droge grappen waar vooral mannen van houden. Wanneer een voetbalfan in de put zit, omdat zijn team weer heeft verloren, kan hij bij thuiskomst het beste een strip van TheChampions gaan lezen. Daar knapt hij dan weer helemaal van op.

Wat zijn voetbalfans

De echte voetbalfans zullen hun club door dik en dun steunen. Er zijn periodes van glorie, maar ook van diepe dalen. Tegenwoordig zijn er mensen die de relschoppers bij voetbalwedstrijden voetbalfans noemen, maar dat zijn ze zeker niet. Een echte voetbalfan kan van het spel van zijn ploeg genieten, maar zal ook soms teleurgesteld zijn en dat is gezond. Het is echter niet goed als er vandalisme aan te pas moet komen. Met een verloren wedstrijd kun je teleurgesteld naar huis gaan, maar je moet geen rotzooi gaan schoppen. Dat heeft niets met voetbal te maken en die mogen zich zeker geen voetbalfan noemen. Ga naar huis en lees TheChampions en je zult ervan opbeuren.

Het bestellen van TheChampions.

Wanneer een voetbalfan een strip van TheChampions wil bestellen, kan hij daarvoor naar de website TheChampions.nl gaan. Daarop staan de stripboeken, vakantie stripboeken en dergelijke. Zodra je een strip hebt uitgekozen, kun je het in de winkelmand plaatsen. Daarna kun je veilig betalen met IDEAL of met Bancontact. Zodra ze het geld hebben ontvangen, zullen ze de bestelling opsturen. Wanneer je de bestelling voor 16.00 uur plaatst, wordt het de andere dag bij je thuis afgeleverd. Dat kan zo snel, omdat er vanuit een eigen grote voorraad wordt geleverd. De echte voetbalfan zal direct de strip openen, doorlezen en genieten. Dat doet een echte voetbalfan.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar The Champions stripboeken en wil je ze allemaal bekijken? Klik hier!